Fire fine dusjkabinett

I disse fire fine dusjkabinettene er det en fryd å starte dagen.

Å dusje rett på fliser har blitt populært, men det har også ført til en økt forekomst av fuktskader i norske boliger.

Derfor anbefaler man nå at du velger dusjkabinett fremfor å dusje rett på fliser.

Heldigvis er dagens dusjkabinetter både mer stabile, mer hensiktsmessige og mer lukseriøse enn en del av de skranglete sakene som var å få kjøpt for et par tiår siden.

Vi har tatt en titt på noe av utvalget som finner i dag, og har valgt oss ut fire varianter som kan passe godt inn i det moderne hjemmet.

Kvadratisk fra Macro

Macro: Kvadratisk dusjkabinett

Dette er et enkelt og solid dusjkabinettet fra Macro med inngang i hjørnet ved hjelp av to skyvedører. Karet er i marmor for at det skal stå stødig. Vi liker spesielt de store og praktiske avlastningshyllene som er innebygd i søylen. Her har vi plass til å sette fra oss både shampoo, balsam og dusjsåper. Dusjen kommer i ulike størrelser, fra 72 x 92 cm til 92 x 92 cm.

Veiledende pris: fra 9 400,-

LINC Fortuna fra INR

LINC Fortuna fra INR: Diamantformet dusjkabinett.

Dette femkantede dusjkabinettet kommer fra svenske INR. Det har hvitt kar i støpemarmor, herdet porefritt sikkerhetsglass, og aluminiumspanel. Den innebygde hånd- og takdusjen er fra Mora, og dusjen har en egen avlastningshylle. Dusjen kommer i ulike størrelser, fra 70 x 90 cm til 90 x 90 cm.

Veiledende pris: 15 990,- inkludert armatur og avløpssett

Ifö Solid SKR

Ifö Solid SKR: Avrundet hjørne.

Solid fra Ifö kommer også i rektangulært og fasettformet utførelse, men vi falt for dette avrundede dusjkabinettet med inngang i hjørnet og kar i emaljert stål. Du kan velge mellom hvite eller aluminiumsfargede profiler og om du vil ha klart glass, røykfarget glass eller en tekkelighetssone med screentrykk. Dusjen kommer i størrelse 90 x 90 cm.

Veiledende pris: fra 17 346,- med standard dusjsøyle

Kioto Steamer fra Hafa

Kioto Steamer: Dampbad og dusj i ett.

For noen er dusjen mer enn et sted å vaske kroppen. De finner fred og avslapping under strålene. Er du en av dem, vil du kanskje la deg friste av en steamdusj fra Hafa.

En Steamer™ tar ikke mer plass enn et vanlig dusjkabinett, men gir deg muligheten til å nyte et dampende steambad eller la deg massere av vannstrålene. Denne modellen, Kioto Steamer, måler 90 x 90 cm, og har LED-belysning, sammenleggbar stol, og mulighet for aromaterapi.

Veiledende pris: 29 995,-