Badstue

Hold badstuen ren og frisk

Hold badstuen ren og frisk

Hvordan holder du badstuen ren og frisk så den varer lengst mulig? I samarbeid med Tylö gir vi deg tipsene som viser hvordan du forlenger livslengden til badstuen og din egen trivsel.

Flott badstue av osp

Flott badstue av osp

For 20 000 kroner er det mulig å realisere drømmen om egen badstue hvis du gjør byggearbeidet selv og bestiller plank direkte fra høvleriet. Her er det brukt osp, en lys tresort som ikke leder varme.

Dampende badstuglede

Dampende badstuglede

Badstubad er balsam for sjelen og minst like bra for kroppen. Når du bader i badstuen, utvides porene slik at avfallsproduktene i kroppen fordampes og blodsirkulasjonen for-bedres. Her får du tips om utvalg av ferdigmonterte badsturom.

Bygg badstue – bo bedre

Bygg badstue – bo bedre

Badstuen inngår mer og mer som en naturlig del av byggeplanene. Den tar ikke stor plass og krever ingen større innhugg i byggebudsjettet. Badstuen kan man enkelt bygge selv, men det leveres også prefabrikkerte byggesett. Det finnes et omfattende utvalg av tilbehør til badstuen, alt fra tradisjonelle stamper til elektroniske overvåkingssystemer for fuktighet og temperatur.

Snekkerens beste badstutips

Snekkerens beste badstutips

Tømrermester Inge Aslaksrud har gjort om kjellerboden i en enebolig på Kolsås til et rom med flere bruksmuligheter. I selve badstuen er det godt å sitte på benker laget av plank fra grantrær. I tillegg er det gitt plass til en rommelig dusjsone. Og ikke nok med det; familiens ”vaskeri” har også fått plass i…