Vi i Villa Boligfavoritter 2022: Bad – her er de nominerte

Avstemningen for Vi i Villa Boligfavoritter 2022 er i gang! Stem og vinn våre kule premiepakke. Se de nominerte i kategorien 'Bad' her.

Brandt Bad
Dream a little Bigger

Navnet sier alt; Dream a little Bigger. Enkelt og stilrent med nydelige detaljer er dette et mesterverk av et baderomsmøbel. Håndlaget i heltre, med rundede kanter og push open og soft close. Messingfinish som rammer inn skuffen setter prikken over i’en.

Veiledende utsalgspris: 20.700 kr.


Habo
Takdusjsett Magnolia

Takdusjsettet Magnolia er et moderne og stilrent takdusjsett. Hånddusjen kommer med tre stråletyper. Den runde takdusj har en diameter på 250 mm. Settet har en antikalkfunksjon som er svært praktisk. Trykkregulering for å unngå skålding, samt en vannbesparende funksjon, 6,5 liter/minutt.

Veiledende utsalgspris: 3.953 kr.


BLS
Purus PRO Line


Ingen fortjener å stå på sluket! Purus Designsluk kommer i en rekke farger og utførelser som gir det lille ekstra til baderommet. De har samme funksjon og kvalitet som de tradisjonelle slukene, og kapasiteten er like god som et tradisjonelt sluk. Med Purus Premium-modell får du også et nærmest usynlig sluk på ditt baderom – lekkert!

Veiledende utsalgspris: Varierer.


Vikingbad
Vikingbad Liam

Dusjdørene er laget av sikkerhetsglass som er laminert på midten og gir markedets tryggeste dusjløsning. Skulle uhellet være ute og glasset sprekker eller knuser, vil det henge fast i lamineringen, noe som hindrer skade på mennesker. Liam dusjdører er en plassbesparende dusjløsning som er enkelt å rengjøre. Liam serien kommer i krom eller sort matt utførelse til samme pris. Sort matt er i vinden som aldri før og gir deg mulighet til å skape ditt unike utrykk på baderommet. LIAM kan leveres som separate dører eller som komplette sett for dusjhjørner.

Veiledende utsalgspris: 9.900 kr.


Vikingbad
Vikingbad Rainshower Frøya

Rainshower i slankt og elegant design med Cool Touch termostatbatteri og skoldesperre som gjør det trygt for de minste. Høydejusterbar toppdusj og justerbart toppfeste gjør dusjen enkel i bruk, og enkel å montere.»Cool Touch forhindrer at man skal kunne brenne seg ved kontakt med kroppen på blandebatteriet.»

Veiledende utsalgspris: 9.845 kr
.