Lune farger på ti kvadrat

Skreddersydde skap og spesialløsninger av oljet treverk og marmorfliser skaper personlig og lun atmosfære på badet.

<!– –>

Familien med fire barn trengte større bad og valgte å bruke et av husets soverom i første etasje for å realisere drømmen om nytt badeværelse med plass til massasjebadekar og stor dusjnisje.

Yngste sønn i familien måtte dermed flytte ut av barnerommet sitt og opp på loftet. Han var ikke glad for dette da, men i dag nyter han godt av høy komfort på nytt bad, slik som de andre i familien.
I utgangspunktet var rommet ikke ideelt å innrede til bad på grunn av mange og store vinduer med innsyn til naboer på flere kanter.

Problemet med innsyn valgte familien å løse på enkleste vis ved å bruke lyse gardiner, som gir nødvendig skjerming uten å hindre at dagslyset kommer inn i rommet.

Skap bygget for hånd
Badeværelset som er på 10 kvadratmeter inneholder badekar med massasjedyser, dusjnisje, toalett med skreddersydd ”bibliotekhylle”, sittebenk som skjuler skittentøyskurv, åpen håndklehylle samt spesialbygd servantskap og overskap til toalettsaker.

Alle skapløsningene er bygget for hånd av tømrermester Erik Aarsbog, som også er ansvarlig for design.
Å kombinere lunt treverk på badet med sandfargede marmorfliser gir badet særpreg og varme.

Familien ønsket et mest mulig praktisk og personlig baderom. I samarbeid med Aarsbog har de kommet frem til løsninger som de er svært godt fornøyd med. Badet har vist seg å være utmerket i bruk og å ha den nødvendige følelsen av velvære.

Marmorfliser
Det åpne håndkleskapet og servantskapet er bygget opp av lett formelige våtromsplater fra Wedi som deretter er flislagt med marmorfliser.

– Materialet er enkelt å jobbe med, og godt egnet for flislegging.
Erik Aarsbog har sørget for all flisleggingen på badet , som er utført med stødige hender og blikk for raffinerte detaljer og gjennomtenkt regi.

Marmorflisene dekker ikke hele veggen, men stopper omtrent på midten. Resten av veggene er kledd med panel som er malt lyst. I taket er det også panel.

Kombinasjonen av oljet treverk på skapdører, dekorfelt på badekaret, i hyller og sandfarget marmorfliser på gulv og vegger, gjør at badet oppleves som varmt og eksotisk, som om man skulle befinne seg langt utenfor Norges grenser.

Forbrukerinformasjon:
Marmorfliser fra Spesial-Bygg Oslo AS,
tlf. 22 07 07 30
Badekar fra Ultra-Jet,
www.ultra-jet.com
Blandebatterier fra Damixa,
www.damixa.com
Toalett fra Sphinx,
produsert i Nederland for ifø, www.ifo.santar.no
Wedi våtromsplater,
www.bos-fliser.no
Treverk fra Svenneby Sag og Høvleri,
tlf. 91 70 56 74
Tømrer og flislegger Erik Aarsbog,
tlf. 66 91 64 08
Rørleggerarbeid, Rolf Eide Jensen sanitær,
tlf. 90 61 56 26
Elektrikerarbeid, Elektrogutta AS,
tlf. 40 00 23 05