ANNONSØRINNHOLD

Revolusjonerende tørkestativ

Hvorfor bruke stor plass når man kan bruke lite?

Et tørkestativ festet i taket gjør ikke noe særlig ut av seg når det ikke er i bruk

Et tørkestativ må man ha. Men hvor skal man ha det? Kanskje er du heldig og har et eget vaskerom med tørkeplass, men mange vil nok kjenne seg igjen i det evige tørkestativet i gangen, badet, soverommet eller stuen.

Jo tettere klesvasken henger, jo lenger tid tar det før det blir tørt. Har du mye vasketøy trenger du gjerne et stort tørkestativ eller to. Men det finnes også noen kreative løsninger der ute som både har plass til mye klesvask og ikke bruker verdifull gulvplass i hjemmet. Løsningen er nemlig et takmontert tørkestativ. Perfekt for deg som er glad i smarte alternativer!

Klesvask både høyt og lavt

Et tørkestativ festet i taket gjør ikke noe særlig ut av seg når det ikke er i bruk, og du kan enkelt dra ned stengene når klesvasken skal henges opp. Det som er ekstra praktisk er at du kan variere hvor høyt eller lavt du vil henge vasken, noe som kommer godt med når man skal henge opp sengetøy og store laken. Du kan selvfølgelig trekke stangen ned i arbeidshøyde og deretter trekke den opp så høyt du trenger.

Interiørdetalj har spesialisert seg på takmonterte tørkestativ som gjør hverdagen litt enklere og gulvplassen på badet litt større. Tørkestativet består av seks stenger som kan senkes og heves separat, og i tillegg tåler hver stang 10 kg. Et takmontert tørkestativ passer til alle bad uansett størrelse og fungerer like godt til skråtak eller oppheng utendørs.

For mer informasjon besøk torkestativ.no 

Annonsørinnhold: Dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Interiørdetalj.