Drømmebad med utsikt

Drømmen var et stort og lyst bad. De fikk et bad med luksusfølelse selv om de holdt budsjettet på et moderat nivå.

Familien ønsket seg et stort og lyst bad og valgte å sette inn et stort vindu, da utikten er fin og usjenert. Suzanne, som er interiørkonsulent, fant ingen baderomsinnredning som hun likte. Da er det praktisk at mannen, Stein-Flemming er byggmester. Han laget nisjer på to av veggene hvor de legger håndklær og annet. Selv om nisjene stjeler noen kvadratmeter av rommet, så virker det likevel åpent og romslig.

– Vi har ingen skuffer og skap å gjemme vekk ting i, sier Suzanne, men med vaske-rom vegg i vegg, går det greit å oppbevare ting der. Det er også veldig praktisk med to vasker på badet.

Det er veldig praktisk med to vasker. De søte håndkleopphengene er kjøpt i Australia. Praktiske nisjer i veggen isteden for skap.

Dusjen er kun en glassvegg slik at man kan gå inn i den fra begge sider. Det er praktisk og det er lett å holde rent. Her er det naturligvis ekstra viktig at det er riktig fall mot sluket.

De ønsket ikke et vanlig toalett, men fant et gammeldags toalettet med høytspyling som de kjøpte gjennom en rørlegger.

Det «gammeldagse» toalettet passer fint til stilen som familien liker.

Dusjområdet er kun avskilt med en enkel dusjvegg slik at man kan gå inn i dusjen fra begge sider.

Det er godt å slappe av i det lekre badekaret mens man nyter utsikten. Suzanne er dyktig med detaljer som gir badet et personlig preg. En del av tilbehøret er kjøpt i Australia der de har familie.

Hun har pyntet med gammelt, fint brodert undertøy som mamelukker og linnet. For tiden er det rosa håndklær, toalettmappe, stearinlys og badeprodukter som er med på å skape stilen.

Badekaret med løveføtter er montert i hjørnet. Her er det godt å slappe av i det lekre badekaret mens man nyter utsikten.

Men når Suzanne ønsker forandring, pakker hun bort tilbehøret og får et «nytt» bad med andre farger. De staselige lysekronene fra Ellos og speilene fra Ikea er med på å sette stilen.

– Selv om badet ikke var så veldig planlagt, vi tok det egentlig underveis, så ble det et bad vi i dag er veldig fornøyde med, sier Suzanne.

Suzanne skaper sin personlige stil med gamle og nye ting.

Her bor: Suzanne og Stein-Flemming Andersen med barna Amanda 20 år, Danielle 13 år og Emilio 4 år.
Størrelse: cirka 16-17 kvadratmeter
Fliser: Rigth Price Tiles
Badekar, vask og armatur: Megaflis
Lysekroner: Ellos
Lamper over vasken: Ikea
Speil: Ikea
Suzanne har nylig startet sitt eget firma innen boligstyling www.theinstyle.no