ANNONSØRINNHOLD

Derfor bør du velge SpaBad istedenfor boblebad

Ønsker du spafølelsen hjemme på ditt eget bad?

Det er ingenting som skaper mer ro i kropp og sjel enn å ta et langt og deilig bad. Hvis du ønsker å få en avslappende spafølelse på badet hjemme er det viktig å planlegge badet for å skape et pusterom.

Men det store spørsmålet: skal man velge boblebad eller SpaBad?

Unik massasje

Hurricane har 30 års erfaring med å gi nordmenn gleden av badekar og SpaBad hjemme. De leverer dype badekar, som er designet ergonomisk riktig slik at kroppen blir vektløs og musklene kan slappe av. Hurricane SpaBad gir deg velvære og en unik massasje som får stressnivået til å synke.

SpaBadet er designet slik at du får skuldrene god ned i karet og hodet ligger perfekt mot badedelen. Ligger du anspent får du ikke spafølelsen. Hele kroppen må slappe av. Hurricane SpaBad gir en unik god massasje oppover rygg, nakke og skuldre. Massasjeeffekten blir jevnt fordelt fra lufttrykket som presses opp fra hullene i bunnplatene.

Garanti

Hvis du skal investere i et godt badekar er det viktig å tenke på garantien. SpaBadet til Hurricane har 25 år garanti på karet og 10 år garanti på armatur og elektrisk.

 

Renhold

Når man bader i et vanlig boblebad med vanndyser burde man tilsette klortabletter både mens man bader, og etter at man har badet, for å sikre at alle bakterier i skjulte rør og slanger blir borte.

Bader du derimot i et Hurricane SpaBad med luftmassasje trenger du ikke bruke verken klor eller kjemikalier, for det er ingen skjulte rør og slanger i karet hvor bakteriene kan oppstå. Kun kar som ikke trenger klor eller kjemikalier kan markedsføres som et SpaBad. Du vasker et SpaBad som et vanlig badekar. Trygt og enkelt renhold.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Hurricane.