8 ideer til drømmebadet

Drømmer du om et nytt og lekkert bad? Vi har funnet et inspirerende utvalg til deg, enten du liker fargefriskt interiør eller minimalistiske baderom i sort-hvitt.

1. Hvilken farge vil du ha?

Om du går for nøytrale farger på flisene, er det lekkert om du slår til med fargeklatter i møblementet. Møbelserien Viskan fra Aspen bad kan du få i hvilken som helst NCS-farge – det vil si ti millioner nyanser å velge mellom.

Alle skuffer lukkes med demping, og den øverste skuffen i servantskapet har inndelte rom. Møblene kommer ferdig montert. Pris for 80 cm underskap med servant er 9700 kr. Om du vil ha en annen farge enn hvit, svart eik, valnøtt, hvit høyglans eller eik, kommer det et tillegg i prisen. 

2. Tåler fukt og damp

Bright er en ny vegghengt baderomsserie fra Ballingslöv. Skuffene er sorte, noe som utgjør en kul kontrast til de hvite frontene.

Bright får du i breddene 60, 80 og 100 cm, og alle fronter er malt med Ballingslövs prisbelønte malingsteknikk som gjør møblene motstandsdyktige mot fukt og damp på badet. Priseksempel: Servantskap med servant, kr 11 300. 

3. Få plass til alt!

Ikea har mange gode løsninger for hverdagsbadet hvor man gjerne skal få plass til mye i et lite rom.

Satser du på helhvitt møblement, får du et friskere rom om flisene har en annen farge – for eksempel i turkis som på dette badet. På bildet ser du blant annet Silverån 40 cm servantskap med Hamnviken vask, kr 1045 for kombinasjonen.

4. Klassisk stil

Noro Polo er en baderomsserie i god klassisk stil. Servantskapet fås i sort og hvitt (matt/lakkert), og dører, skuffer og speildører har Soft Close-funksjon.

Kr 1295 for servant, kr 4100 for 60 cm servantskap, kr 2595 for speil. Vil du skape litt mer spenning på et hvitt bad, er det en god idé å mikse inn et felt med fliser i en annen farge – for eksempel sort som på bildet. 

5. Fint i fersken

Du kan også fargesette et nøytralt bad med tekstiler i fine farger. Denne serien fra Jotex kommer blant annet i en fin, dus ferskenfarge som innbyr til velværestunder på badet.

Dusjforheng, kr 149. Sett med fire små håndklær, kr 99. To mellomstore håndklær, kr 138, stort håndkle kr 129. Firkantet baderomsmatte, kr 149, rund baderomsmatte kr 129.

6. Matt eleganse

Kviks baderomsløsning Mano er enkel og elegant med hvite, matte fronter. Den kan enkelt bygges ut med smarte løsninger hvis du får bruk for mer oppbevaringsplass. Her er det vist en kombinasjon med skap, benkeplate og vask, kr 14 085.

7. Stilig i sort

Noro står bak disse baderomsmøblene ved navnet Sand. Serien har spennende former og byr på veldig gode oppbevaringsmuligheter.

Leveres i hvit høyglans eller matt sort. Servant, kr 4900, servantskap, kr 7995, speilskap, kr 6995. 

Livet på landet

Philippe Starck har designet nok en baderomsserie for Duravit, og denne gangen har han latt seg inspirere av amerikanske Cape Cod – det naturskjønne området ved kysten av New England.

Her er det fokus på organiske former og naturlige materialer som tre og keramikk. Priseksempel: Åpen servantskapløsning, fra kr 30 050.