7 snertne saker til badet

Syv snertne saker som vil gi baderommet et løft.

Velgjennomtenkte valg av fliser og innredning og matchende farger på baderomstekstilene er et godt utgangspunkt for et lekkert bad.

Men like viktig er detaljene, og her kan du virkelig velge og vrake blant elegante, morsomme, kule og designriktige saker.

Vi har plukket ut syv snertne saker til badet, men utvalget og mulighetene er selvsagt mye større enn hva vi har plass til å presentere her.

Noe utenom det vanlige: Armatur for den designbevisste fra italienske Ritmonio.

Tidenes lekreste armatur?
Baderomsbutikken Ha det på badet selger selger armaturer med stil. Vi falt spesielt for Waterblade fra italienske Ritmonio og Hansamurano fra tyske Hansa.

Praktiske såpedispensere
Kvitt deg med stygge plastdispensere og invester i en lekker såpedispenser til badet. Det gir badet et raskt og enkelt løft. Hvorfor ikke bruke en dispenser til bodylotion eller håndkrem også? Nytt og nyttig har en rimelig og stilren såpedispenser i rustfritt stål. Ønsker du mer design på badet, kan Eva Solos fallosinspirert såpedispenser eller Vipps morsomme andelignende såpedispenser være alternativ. Sistnevnte får du både i veggmontert og i vanlig stående utgave.

Billig: Elegant såpekopp fra IKEA til kun ni kroner.

Såpekopp
Foretrekker du harde såper, vil en lekker såpekopp pynte opp på badet. IKEA har blant annet Dragan, en elegant såpekopp i lakkert bambus, til latterlige ni kroner stykket.

Badekarstativ
Hva er vel deiligere på en kald vinterdag enn å synke ned i badekaret, gjerne med en god bok og kanskje noe godt i glasset? Og hva er vel mer irriterende enn våte boksider og intet sted å plassere glasset? Clas Ohlson selger løsningen – et badekarbrett med glassholder, bokstøtte, lysestake, samt plass til både såpe og svamp.

Toalettbørste
Dobørste er ikke det morsomste å bruke penger på, men med dette lekre designet fra Decor Walther får du i alle fall en stilren børsteholder som ikke gjør skamme selv hos selv den mest kresne av oss. Stativet henges på veggen slik at du enkelt kan vaske gulvet under den.

Selvklebende: Knagger er alltid nyttig på badet. Denne er selvklebende og fra Beslagboden.

Selvklebende knagger
På badet er det alltid behov for knagger, og gjerne flere enn du trodde da du innredet badet. Håndklær og badekåper skal henges opp og kanskje trenger du knagger til føner, belter, smykker eller klær. Velg da selvklebende knagger. De ødelegger ikke membranen når du henger dem opp,  og de kan byttes eller fjernes når du går lei eller vil endre stil. Selvklebende knagger i ulike stiler som passer på badet finner du blant annet hos Beslagboden.

Håndkletørker
Varme, tørre håndklær er en hverdagsluksus det er lett å bli vant til. Skal du renovere badet, bør du vurdere å få installert en håndkletørker. 

– Det er utrolig praktisk med en håndkletørker. Om sommeren henger det håndklær, badetøy og våte fotballsko på den, og om vinteren er den dekket av snøvåte luer, votter og skjerf, sier Magne Åkvåg i Pax Electro Products. Les mer om håndkletørkere her.