ANNONSØRINNHOLD

Sjefsdesigneren om årets trender: Dette er trendene som preger 2023

Skap en koselig atmosfære med årets trender. Fra varme farger og kontraster, til dype sofaer og fleksible sofaløsninger – la ditt personlige preg skinne.

Mørkere brun, som kakaobrun, er definitivt tilbake for alvor. Det er en av de hotteste fargene denne sesongen. I tillegg til å være en varm og innbydende farge, er brun også allsidig som kan kombineres med mange andre farger for å skape en moderne og elegant stil.

Det forklarer Line Krabbenhøft, sjefsdesigner i SOFACOMPANY. Hun forteller at sofaen har blitt et viktig fokuspunkt i mange hjem. Den er ikke lenger bare et sted for gjester å sitte, men også et privat sted for avslapning og hvile. Derfor øker populariteten til dype og lave sofaer, som modulsofaen Daphne og 3,5-seteren Gloria.

DYP OG EKSKLUSIV: Med en myk loungefølelse og forkrommet base, skaper Gloria en unik kontrast
som tiltrekker seg oppmerksomhet.

Ny kolleksjon

SOFACOMPANY designer, produserer og selger selv for å gjøre dansk design i høy kvalitet tilgjengelig for alle. De har derfor ingen fordyrende mellomledd og tilbyr faste lave priser hele året.


Helt siden oppstarten har vi vært opptatt av å skape tidløs design som ikke bare ser fantastisk ut, men som også er estetisk bærekraftig med lang levetid. Det synes tydelig i den nye kolleksjonen, opplyser Krabbenhøft. Sjefsdesigneren forteller at den nye kolleksjonen er inspirert av årets interiørtrender, men med en tidløs og klassisk touch. Kolleksjonen fokuserer spesielt på kontraster. Den balanserer industrielle og naturlige elementer for å skape en vakker og allsidig blanding som passer perfekt i enhver stue.

Se for eksempel på den nye sofaen Ernest. Det er en dyp loungesofa med et kontrastfylt design som består av myke, dype puter og buede ben i krom. Dette gir en moderne vri til det klassiske utseendet, forteller Krabbenhøft.

Ernest har et vakkert og enkelt arkitektonisk uttrykk, og elegante Blair er komfortabel og
praktisk med snurrefot.

Sofaen Holder vant SOFACOMPANYs designkonkurranse og begeistret juryen med et tidløst, elegant og iøyefallende design. De runde putene og urbane rammen gjør sofaen til er en hyllest til 80-tallet med en moderne vri.

Kjenn og føl

Å velge tekstil basert på skjerm kan være utfordrende. Hos SOFACOMPANY har du derfor muligheten å klikke hjem fem gratis tekstilprøver, så du kan se og kjenne på tekstilet hjemme før bestilling. Da får du også muligheten til å teste tekstilet i det lyset og rommet møbelet skal stå.


Ønsker du en sofa ingen andre har? Eller var standardtekstilene til akkurat den sofaen du likte best ikke helt riktig for deg? Hos SOFACOMPANY har du har muligheten til å spesialbestille i «Bygg din egen» og kan da få sofaen, stolen eller puffen i akkurat det tekstilet du liker best.


Bor du i nærheten av Oslo, Sandvika, Kristiansand, Stavanger, Bergen eller Trondheim kan du ta turen innom et showroom. Der kan du se på produktene, teste komforten og få hjelp til å finne din drømmesofa. Bestiller du fra SOFACOMPANYs standardsortiment som er på lager i Danmark kan du få levering innen 1-2 uker.

Bestselgerne

Aya og Paula er to av de mest populære modellene hos SOFACOMPANY, og er kjent for sin eleganse og komfortable design. Med sitt tidløse utseende passer de perfekt inn i ethvert hjem og tilbyr både stil og funksjonalitet.

Lenestolene Enzo og Babette er også på topplisten og blant kundenes favoritter. Enzo er en klassisk nordisk lenestol som passer inn i de fleste hjem, og Babette gir rommet en ekstra kant. Babette finnes nå i hele 6 standardfarger, og er lett å plassere med sin praktiske snurrefot.

Fleksibilitet i fokus

En annen økende trend er ønsket om mer fleksibilitet i sofaene. Modulsofaer og sovesofaer er etterspurt blant mange, da de gir mulighet for flere bruksområder og kan tilpasses ulike behov, sier Krabbenhøft.

Modulsofaer er perfekte for de som ønsker å tilpasse sofaen etter endringene i livet, for eksempel når du flytter til et mindre eller større hjem, eller når du får gjester på besøk. Disse sofaene består av flere deler som kan settes sammen på ulike måter, slik at du kan endre sofaens form og størrelse etter behov.

Modulserien Alfred er allsidig og klassisk, og kan tilpasses ethvert rom med å settes
sammen på forskjellige måter ut fra behov.

Les mer om SOFACOMPANY her.